Συντονιστές: JohnSon, KostasTHES

COP911 έγραψε:Αλλοι λενε πως θα κατεργηθει, αλλοι πως οχι.
παντως εγω δεν νομιζω. γιατι φιλε η ομαδα ζ ειναι απο το 1979 εχει αφησει ονομα στην αστυνομια.
τωρα θα σε γελασω, αλλα εδω που τα λεμε ποια ζητα.!
γιατι υπαρχει ζητα.! εχουν βγει 2 ομαδες με μηχανες η δελτα και τωρα η διας.
δεν ξερω.
100 έγραψε:Πολύ μεγάλο λάθος αυτό, να καταργήσουν απ'ότι φαίνεται μια ιστορική και μάχιμη υπηρεσία σαν Την Ζ. Αντιθέτως, έπρεπε να της δώσουν πιο ενεργό ρόλο στα όποια καινούρια σχέδια και δεν εννοώ μονάχα να μπει ενας δικυκλιστής της Ζ σε κάθε Δ. Αλλά τι να περιμένεις απο έναν ξερόλα υπουργό που έχει κυριολεκτικά καβαλήσει το καλάμι. Έχει χάσει και τη κοινή λογική.
Είδατε κ. Kostas29, συγκρατήθηκα, δεν είπα κάτι για φρουρούς. Παραξενεύομαι πάντως που δεν σας βλέπω να σχολιάζετε αφού υπήρξατε ζητάς. Κάνω λάθος;
cristina έγραψε:ειναι αληθεια πως πληρωνεται διοδια απο τη τσεπη σας;

Jonis έγραψε:Καλωσήρθατε.Είμαι νέο μέλος σε αυτό το forum και μου φένεται πολύ ενδιαφέρον,συγχαριτήρια στους δημιουργούς.Είμαι 24 χρονών και κατατάγομαι σε αυτό το επίλεκτο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.Το τμήμα μου βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη.
''Γενικά''
Η ομάδα Δίας λοιπόν ειναι μια κανούρια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε για να περιπολεί συνεχώς τους δρόμους της Αθήνας αλλα και της Θεσσαλονίκης.Υπάρχουν πάνω από 2.300 μοτοσυκλετιστές και 1400 περίπου μηχανές που κυκλοφορούν καθημερινά.Οι μηχανές είναι μεγάλου κυβισμού και ξεκινούν από 600 κυβικά και φτάνουν εως 950 κυβικά.Τα μοντέλα ποθ κυκλοφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι TDM,XTX,Aprilia,Tiger,Transalp,Varadero,Fazer8 και 4 Hayabusa.Το κράτος διέθεσαι γύρω στο μισό εκκατομύριο ευρώ για την αγορά των 900-1000 μηχανών,οι υπόλοιπες είναι μοντέλα τα οποία έχουν κατασχεθεί πρόσφατα.
''Τα υπερ και τα κατά
Το καλό σε αυτήν την ομάδα είναι πως υπάρχει ένας καλός μισθός(1050 ευρώ) και ο λόγος; 4 λέξεις....όλη μέρα στον δρόμο.Βραδινές βάρδιες,περιπολίες σε άλλες περιοχές και πολλά ακόμα.Επίσης οδηγάς τα πιο καλά μοντέλα μηχανών.Ακόμα δεν υπάρχει στάνταρ ώρα δουλειάς,όποτε κλειθείς έρχεσαι.Συνήθως οι περιπολίες γίνονται σε λεωφόρους και κεντρικά σημεία όπως Τράπεζες,Supermarket,εμπορικά κέντρα κ.α.Γενικά αυτή η ομάδα είναι ο ορισμός της περιπολίας.Τα προνόμια δεν σταματούν εκεί.Η ομάδα Δίας μπορεί να κάνει ότι κάνουν και οι αστυφύλακες,οι ομάδα Ζήτα δηλαδή να κάνουν ελέγχους,να κόβουν κλήσεις,να πληροφορούν τους πολίτες και να τους βοηθούν,και να καταδιώκουν.Oι ώρες εργασίας ξεκινούν απο 6 και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 10 ώρες,ανάλογα με την επικινδυνότητα και την εγκληματικότητα της περιοχής που περιπολεί η ομάδα.Στην ομάδα υπάρχουν και αρκετές κοπέλες,οι οποίες είναι συνήθως συνοδηγοί(δικάβαλο).
Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να κάλυψα τυχόν ενδιαφερόμενους σχετικά με την ομάδα Δίας
Για οποιαδήποτε ερώτηση,συμβούλη,απορία επικοινωνείστε μαζί μου στο ************************ (edited by Gandalf)************
Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω,να συζητήσουμε και να απαντήσω σε οτιδήποτε.Σας περιμένω....
Gandalf έγραψε:
Τα 1050 που αναφέρεις είναι ενας καλός μισθός για νεαρό άνθρωπο ...
Gandalf

Επιστροφή στο Εκπαίδευση - εξοπλισμός - Ακαδημία
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης